Articles

MET DE “LOKKAL” APP BESTEL JE BIO DE TROG BROOD MET EEN VINGERKNIP

27/01

Articles

Het heerlijk verse biobrood van De Trog brengt Lokkal nu ook tot bij jou aan de deur.

Lokkal is de eerste app-only supermarkt - zeg maar versmarkt - van België, opgericht met het idee om beter, verser en lokaal geproduceerde seizoensproducten makkelijker bereikbaar te maken voor de consument en meer aandacht te creëren over de herkomst van voeding en de ecologische impact op onze voedingsketen. Logisch dat Bio De Trog, als CO2 neutrale bakkerij, hier aanwezig is met een breed assortiment van haar 100% bio brood. Maak via de app je keuze uit het dagvers of het lang houdbaar verpakt gamma en je hebt altijd vers brood in huis.

Via de app kan je uitzonderlijk lekkere en verse producten aankopen van meer dan 100 verschillende producenten, dit zijn meestal kleinere en lokale specialisten. Lokkal koopt haar producten rechtstreeks in bij bij boeren, vissers, telers en producenten uit alle windstreken. Dus ook bij Bio De Trog. Hierdoor zijn alle producten goed geprijsd - zowel voor producent als consument - en maken ze geen onnodige tussenstops in de logistieke keten.

Met Lokkal haal je dus het beste van ’t beste in huis en krijg je jouw boodschappen kraakvers en gekoeld aan huis geleverd. Ga eens langs bij lokkal.be, donwload de app en bestel je favoriete Bio De Trog brood snel en éénvoudig.


Lokkal-Iphone_9e00656039b9bb4955a23600248761fc.jpg