Het recept voor jouw héérlijk ambachtelijk brood:
Biologische ingrediënten, een traditioneel ambachtelijke werkwijze, lange rust- en rijstijden, een enthousiaste ploeg vakbekwame bakkers, een moderne bakkerij, en bovenal héél véél passie en liefde voor het vak.
Onze vier pijlers
Biologische grondstoffen
Wij zien het als onze plicht om enkel de beste, biologische grondstoffen te selecteren en ze in hun meest originele en eerlijke vorm te verwerken tot heerlijk brood.
De factor tijd
Onze enige verbeteraar… is tijd. In onze ateliers respecteren we steevast de broodnodige rust en rijs tijden van het deeg en het bijhorend natuurlijk gistingsproces.
Huisbereide natuurdesem
Wij werken reeds 40 jaar met ons eigen huisbereide natuurdesem die als een rode draad doorheen ons productieproces loopt.
Het ambacht
Het vele handwerk is bepalend voor ons product, hierdoor bieden wij kwaliteit, originaliteit, exclusiviteit, authenticiteit, sociaal engagement en bovenal producten met passie gemaakt door bezielde mensen.
PUR PAIN: Lang houdbaar ambachtelijk biologisch brood, in een veilige zuurstofarme of diepvries verpakking. Smaakt altijd kraakvers!
De PUR PAIN broodproducten worden in de ambachtelijke bio bakkerij vers gebakken en vervolgens volledig afgeschermd verpakt. PUR PAIN brood is snel af te bakken en smaakt dus altijd kraakvers. Met de zuurstofarme en diepvries verpakking maken we biologisch, vers brood altijd beschikbaar voor iedereen op elk moment.
Lees verderBIO BAKKERIJ DE TROG IS EERSTE CO2-NEUTRALE BAKKERIJ IN BELGIË
Bio Bakkerij De Trog is erin geslaagd om, als eerste grootschalige Belgische bakkerij het CO2-neutraal label op haar naam te schrijven. Een concrete vertaling van haar sterk geëngageerde duurzame bedrijfsfilosofie. Door een zorgvuldig uitgewerkt vergroeningstraject wist de Trog in een tijdspanne van 3 jaar haar CO2-uitstoot van 1372 ton te neutraliseren. Opmerkelijk, omdat in dezelfde periode het totaal geproduceerde volume steeg met 15%!
Lees verderUit de blog
-
Love is in the air... smul van de Valentijnhartjes
De dag van de liefde is in aantocht. Keep calm, dit jaar geen lyrisch proza ...
19
01 -
Key lime brioche pudding banana - peanut
"The proof of the pudding is in the eating". Een pudding mag er nog zo mooi...
11
01 -
Winterse hamburgers bij Mealhero
Het begin van jaar luidt ook het winterseizoen in. De leuke winterse marktjes...
06
01
Recepten
-
Key lime brioche pudding banana - peanut
"The proof of the pudding is in the eating". Een pudding mag er nog zo mooi...
-
Ficelle Muesli / Witloofconfijt / Blauwe kaaskaas / Frambozen
Een zomers apero broodje, gegrild op de BBQ. Smaakvol pittig belegd en lauw...
-
Feestelijke amaretto & maple syrup pudding
December zoetebek maand. Deze feestelijke pudding laat elke lekkerbek watertanden....
Verkooppunten
Loopt het water je in de mond bij het zien van al dat lekkers? Ontdek hier waar u als particulier uw dichtstbijzijnde verkooppunt kan vinden…
Zoek in jouw buurt